COMPRAR OR Per què hauria de comprar or?

En general, l?or es considera un bon actiu de base per a la majoria de les carteres d?estalvi o inversió a llarg termini.

La història de l’or com a inversió es remunta segles enrere i es remunta en particular a èpoques d’incertesa financera que han fet que els inversors busquin sovint protegir el capital en actius que ofereixin un dipòsit de valor més segur. L’estabilitat de l’or en temps d’incertesa financera el converteix en un important “conservador de riquesa”, i per això continua sent una prioritat per a l’inversor astut d’avui dia.

Com que és un dels pocs actius financers que no depenen de la promesa de pagament d’un emissor, l’or és l’actiu ideal per allunyar-se de qualsevol risc d’impagament generalitzat. Proporciona als inversors una manera de gestionar qualsevol risc de moviments extrems pel que fa al valor d’altres tipus d’actius.

La diversificació és un dels principis clau d'inversió. Si un inversor opta per ignorar la diversificació de la seva cartera, es podria arriscar a perdre-ho tot si aquesta inversió concreta es desplomés. La majoria de carteres d'inversió solen estar formades per actius financers com accions i bons. En diversificar la cartera, està aconseguint una protecció addicional davant de les fluctuacions del valor d'un únic actiu o grup d'actius. Els factors de risc que poden afectar el preu de l'or són molt diferents dels factors que afecten altres actius i grups d'actius. En el passat, l'or s'ha comportat de manera anticíclica a la majoria dels altres actius, cosa que fa de l'or una opció ideal per a la diversificació.
L'or té valor davant de totes les divises directament, cosa que el converteix en una important per protegir-se contra l'augment de les taxes d'inflació o fins i tot una crisi monetària. L'or permet als inversors protegir-ne el patrimoni i el poder adquisitiu. Per regla general, quan el valor del dòlar pel que fa a altres divises del món, el preu de l'or tendeix a augmentar en dòlars. El preu de l'or tendeix a augmentar en dòlars dels Estats Units. En teoria, un dòlar nord-americà més feble fa que l'or sigui més assequible, cosa que augmenta la demanda d'or, el que fa pujar el seu preu. Però també passa el contrari, l'or tendeix a una correlació negativa amb el dòlar. As a rule, when the value of the dollar decreases relative to other currencies worldwide, the price of gold tends to increase in U.S. dollar terms. In theory a weaker US dollar makes gold more affordable, which increases the demand for gold which in turn drives up its price. With the opposite also being true, we can say that gold tends to have a negative correlation to the dollar.
La inflaction és una mesura de ràtio per a la pujada de preus de béns i serveis en una economia. La inflació fa que els diners estalviats a dia d'avui decaiguin el valor en la seva totalitat, això crea una preocupació entre els consumidors ja que disminueix el seu poder d'adquisició al llarg del temps. La inflacio tambe és un dels riscos clau en una economia basada en inversions d'accions. L'or i la plata són considerats una cobertura contra la inflacio. L'or es considera un refugi actiu; quan altres mercats es desplomen, l'or sol augmentar-ne el valor. La inflació i la caiguda del dòlar solen traduir-se a una pujada del preu de l'or. En comprar or, les persones es poden protegir de la inflació i de les èpoques d'incertesa econòmica mundial.
En afegir or a la cartera, pot protegir el seu patrimoni i, potencialment, contribuir al seu creixement. Fins i tot es podria dir que posseir una mica d'or i plata actua com una assegurança contra les greus turbulències del mercat. Les dades històriques mostren que l'or pot actuar com una forma d'assegurança d'inversió, una manera de suavitzar el risc i el rendiment, i reduir les pèrdues globals quan les accions, els bons o els béns immobles cauen bruscament. El preu de l'or no sol moure's a la mateixa direcció que altres classes d'actius. Això, alhora, pot ajudar a reduir limpacte de qualsevol pèrdua inesperada en una altra part duna cartera dinversió. Els inversors poden fins i tot diversificar la seva cartera de metalls preciosos, comprant or, plata, platí o pal·ladi per intentar mitigar encara més el risc.
El preu de l'or, com qualsevol altre preu, és determinat per les forces del mercat de l'oferta i la demanda. La mineria i el subministrament d'or és un negoci global amb operacions a tots els continents, excepte a l'Antàrtida, i l'or s'extreu de mines de tipus i escala molt divers. L'or és un dels mitjans més antics d'intercanvi coneguts per la humanitat. El metall groc ha estat demanat durant segles. Fins i tot avui dia, la demanda d'or està impulsada per la indústria i els usos tecnològics, com ara l'electrònica i l'odontologia. Hi ha demanda tant d‟inversors particulars com d‟empreses i bancs centrals. L'or a lingots és un actiu molt negociat. A causa de la seva gran demanda, és molt líquid i es pot convertir en efectiu en gairebé qualsevol divisa amb relativa facilitat. En general, l´or és un dels metalls més desitjats i útils del món.

Vegeu la nostra àmplia gamma d'or, plata i platí

Barcelona Gold ofereix preus globals en or, plata, platí i altres metalls preciosos. Les nostres opcions d'inversió inclouen tant lingots com barres de pesos diferents. Negociem i treballem amb una àmplia gamma de refineries de tot el món, proporcionant accés al mercat global a la nostra base de clients espanyols.
Merrion Gold

Almacene su oro con nosotros

Barcelona Gold és a Barcelona

Vaults, la primera instal·lació de caixes de seguretat

independent d’Espanya.

ALMACENAR AHORA

REFINERIES

Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold