Sobre

Sobre Barcelona Gold

Barcelona Gold ofereix una experiència inigualable a l’àmbit dels metalls preciosos.

El nostre personal està altament capacitat i té molts anys dexperiència en el comerç de lingots dor.

Call: 931 768 874

Sobre Barcelona Gold

Merrion Gold és una empresa de propietat irlandesa fundada el 2013 per Seamus Fahy i David Walsh

 

Som part d’un grup de comerç d’or més gran amb oficines addicionals al Regne Unit:

Merrion Gold Merrion Gold Merrion Gold Merrion Gold

Who we Are

Photo of Séamus Fahy Séamus Fahy Linkedin Profile

Séamus Fahy

Director

El Director Séamus Fahy va estudiar empresarials a la Universitat de Limerick. Després de llicenciar-se, Séamus va decidir seguir una carrera al sector del petroli i el gas, començant per un lloc comercial a Irish National Petroleum Corp (la companyia petroliera estatal). Tot seguit, Séamus es va incorporar a ConocoPhillips des de l’oficina de Londres, on va ocupar el càrrec d’operador sènior de benzina i va tractar regularment diversos clients internacionals. En deixar ConocoPhillips, Séamus va decidir emprendre activitats empresarials en mercats nacionals i estrangers, centrant-se en oportunitats als mercats de matèries primeres i immobiliari. La seva inversió i activitat en primeres matèries li van proporcionar els antecedents oportuns per participar en el creixent mercat de les pedres precioses. El 2008, va crear Voltaire Diamonds, un proveïdor líder d’anells de compromís i anells de diamants. El 2013, juntament amb el seu soci David Walsh, va veure una oportunitat per a les caixes de seguretat a Dublín i va crear Merrion Vaults. Amb una àmplia experiència comercial i la propietat de l’única càmera cuirassada per a caixes de seguretat d’Irlanda, la venda de lingots d’or era natural i així va néixer Merrion Gold.

Photo of David Walsh David Walsh Linkedin Profile

David Walsh

Director

Director David Walsh va estudiar Finances a l’University College Cork. El 1999 va fundar City Box, que ha crescut fins a convertir-se en la major empresa de mitjans per a centres comercials del Regne Unit i Irlanda. David i Seamus van crear junts Merrion Vaults and Gold.

Photo of David Higgins David Higgins Linkedin Profile

David Higgins

Cap de comerç

David va estudiar al Trinity College de Dublín, període durant el qual va realitzar pràctiques a PwC, abans de prosseguir els seus estudis a l’Institute of Banking. David també és Assessor de Productes Aprovat (APA) per a Pensions. Després de la universitat, David va treballar al sector bancari abans d’unir-se a Merrion Gold el gener de 2020 i ara és el Cap de Trading de Merrion Gold.

Photo of Declan Mc Laughlin Declan Mc Laughlin Linkedin Profile

Declan Mc Laughlin

Negociador de lingots

Declan es va llicenciar en Dret a LYIT ia la Universitat Pontifícia Comillas de Madrid. Posteriorment va estudiar Inversions i Mercats de Capitals a la Dublin Business School. Va obtenir la seva designació de Qualifed Financial Advisor (QFA) a través de l’Institute of Banking el 2017. Declan va començar la seva carrera al sector bancari abans de treballar a la taula d’operacions d’una corredoria multinacional de comerç de divises durant diversos anys. Es va incorporar a Merrion Gold com a agent de lingots el juliol de 2021.

Photo of Killian Dineen Killian Dineen Linkedin Profile

Killian Dineen

Distribuïdor de lingots

Killian va estudiar a l’University College Cork, on es va llicenciar en Economia el 2021. A continuació, va cursar un màster en Finances, centrat en Banca i Gestió de Riscos, i es va graduar el 2022. Durant l’estiu del 2022, Killian va completar una tesi com part del màster que es va centrar en l’eficiència dels mercats d’apostes esportives. Killian també és un Assessor de Productes Aprovat (APA) per a Pensions a través de l’Institut de Banca. Després de finalitzar els estudis, Killian va treballar a l’equip d’Operacions Financeres d’EirGrid durant gairebé un any. Es va incorporar a Merrion Gold com a Bullion Dealer el maig de 2023.

Merrion Gold

Emmagatzemeu el vostre or amb nosaltres

Barcelona Gold és a Barcelona

Vaults, la primera instal·lació de caixes de seguretat

independent d’Espanya.

EMMAGATZEMAR ARA

REFINERIES

Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold