FAQ

Preguntas más frecuentes

A continuació trobareu algunes de les preguntes més freqüents dels clients de Barcelona Gold. Si teniu més preguntes, no dubteu a posar-vos en contacte amb un membre del nostre equip al 931 768 874, oa [email protected].

1

Puc comprar al taulell de Barcelona Gold?

Barcelona Gold disposa d’una gran quantitat d’existències disponibles per a la recollida immediata. Poseu-vos en contacte amb un membre del nostre equip comercial per sol·licitar informació sobre articles concrets.

2

Em poden emmagatzemar els meus metalls preciosos?

Sí, podeu llogar una caixa de seguretat a les Voltes de Barcelona. La caixa estarà al seu nom i només tindrà accés a ella. El lloguer és una quota anual fixa, cosa que significa que pot emmagatzemar a la seva caixa tot allò que aquesta li permeti sense estar subjecte a les fluctuacions del preu dels metalls preciosos que s’experimenten quan es cobra un % del valor del seu metall amb altres proveïdors demmagatzematge. A més, a la seva caixa pot guardar molts altres objectes, no només metalls preciosos.

3

Quines formes de pagament accepten?

Barcelona Gold accepta pagaments per transferència bancària, xec o efectiu. També és possible pagar transaccions menors amb targeta de dèbit.

4

He de comprar monedes o lingots?

Les monedes i els lingots que subministra Barcelona Gold són tots productes d’or massís de qualitat d’inversió. Cada lingot i moneda comporta una prima sobre el preu al comptat del metall. La prima ve determinada per la disponibilitat, conveniència i costos d’extracció, encunyació i refinat. Normalment, les monedes tenen primes més altes que els lingots. A menys que tingui preferència per un article concret, sol ser més barat comprar lingots.

5

Quin tipus de monedes he de comprar?

En realitat, és una preferència personal. El contingut d’or de les monedes varia entre el 90 i el 917/1000 i el 999,9/1000. Això no vol dir necessàriament que una moneda amb un contingut d’or del 90% valgui menys que una altra amb una puresa del 999,9/1000. Al món de les monedes, l’oferta i la demanda també són un factor important. Poseu-vos en contacte amb el nostre equip per obtenir més informació sobre els diferents tipus de monedes disponibles i el que més us convé.

6

Basen els seus preus de compra/venda en el preu dels lingots?

Sí, prenem el preu real i afegim/restem la prima aplicable a la moneda o lingot en qüestió.

7

Ofereix Barcelona Gold preus en temps real a la seva pàgina web?

La pàgina web de Barcelona Gold no ofereix preus en directe. Poseu-vos en contacte amb un membre del nostre equip comercial per telèfon, correu electrònic o WhatsApp per demanar preus en temps real.

8

Ofereix Barcelona Gold entrega a domicili?

Barcelona Gold no ofereix lliurament en aquest moment, però manté un gran estoc darticles que estan disponibles per a la seva recollida immediata. Les comandes poden ser recollides a les nostres instal·lacions a Barcelona Vaults, i emmagatzemades a la seva pròpia caixa de seguretat o portades pels nostres clients.

9

Quan trigaré a rebre la meva comanda?

Barcelona Gold manté una gran quantitat d’existències a les instal·lacions, que estan disponibles per a la recollida immediata. Si no tenim els articles desitjats en estoc, un membre del nostre equip us informarà sobre els terminis de disponibilitat, que solen ser d’1 a 2 setmanes.

10

Recompraran les meves monedes i lingots?

Barcelona Gold garanteix la recompra de qualsevol article que haguem venut. Barcelona Gold també està interessada a comprar metalls preciosos adquirits a altres llocs.

11

Com els venc lingots?

Per vendre a Barcelona Gold, els articles han de ser portats a les nostres instal·lacions per comprovar-los i verificar-los. En aquest moment s’acordarà un preu real i es realitzarà una transferència bancària a un compte de la seva elecció al dia laborable següent (llevat que s’indiqui el contrari en el moment de la transacció).

12

Com sé que les meves monedes i lingots són autèntics?

Totes les monedes i lingots venuts per Barcelona Gold procedeixen de les principals refineries del món. A més, tots els productes comprats per Barcelona Gold són provats per nosaltres per assegurar que el contingut d’or o plata i la puresa són els que han de ser. Totes les compres d’or van acompanyades d’una factura de Barcelona Gold on s’indica que la compra ha estat provada i verificada per nosaltres.

13

Com sé que els meus objectes estan segurs quan els guardo a les seves càmeres cuirassades?

Merrion Gold està situada a Merrion Vaults, la principal instal·lació independent de caixes de seguretat d’Irlanda. La càmera cuirassada es va construir expressament i està totalment assegurada. La caixa estarà al seu nom i només tindrà accés a ella. Merrion Vaults és oberta 363 dies a l’any, i només tanca el dia de Nadal i el de Cap d’Any.

14

A qui pertany Barcelona Gold?

Merrion Gold és propietat de Seamus Fahy i David Walsh, que també són propietaris de Merrion Vaults, l’única caixa de seguretat construïda expressament a Irlanda. També tenim oficines de compravenda de lingots a Escòcia i Anglaterra.

Merrion Gold

Emmagatzemeu el vostre or amb nosaltres

Barcelona Gold és a Barcelona

Vaults, la primera instal·lació de caixes de seguretat

independent d’Espanya.

EMMAGATZEMAR ARA

REFINERIES

Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold