Home (CA)

COMPRA I VENDA D’OR I PLATA

Lloguer de caixes de seguretat des de menys de 7 euros a la setmana

COMPRAR OR I PLATA
Home (CA)

TRANQUIL·LITAT

Barcelona Gold opera en la mateixa
oficina que Barcelona Vaults,
l’empresa líder a Espanya
en caixes de seguretat.

STORE AT MERRION VAULTS
COMPRAR OR BARCELONA
Merrion Gold

Compri i vengui or i plata amb Barcelona Gold avui mateix

Merrion Gold
Merrion Gold

Els nostres clients poden comprar i vendre lingots i monedes d’or, plata, platí i pal·ladi a preus altament competitius. Els preus de Barcelona Gold es basen en el preu al comptat de l’or a temps real durant tot el dia. Si us plau, truqueu, envieu un correu electrònic o WhatsApp a un membre del nostre equip comercial per obtenir un pressupost en temps real.

Metalls preciosos i altres articles poden ser emmagatzemats en una caixa de seguretat personal al lloc en el nostre estat de la volta d’art, o portats a un altre lloc si cal.

Compri i vengui or i plata amb Barcelona Gold avui mateix

Barcelona Gold és una empresa de propietat i gestió irlandesa que ofereix una experiència inigualable al camp dels metalls preciosos. Barcelona Gold accepta les divises principals, inclosos l’euro, el dòlar nord-americà, la lliura esterlina i el dòlar australià.

Barcelona Gold té una àmplia gamma de lingots d’or en estoc per a la recollida immediata, que van en una varietat de mides d’1 gram a 1KG. També disposem de lingots de plata, platí i pal·ladi per a recollida immediata.

COMPRA I VENDA D'OR I PLATA
Merrion Gold

Barcelona Gold també té en estoc una àmplia gamma de monedes, incloent Krugerrands, Canadian Maples, Britannias i American Eagles. Els detalls de tots els nostres productes disponibles estan disponibles per veure en línia, amb el nostre equip de comerç a mà per oferir preus en viu.

COMPRAR

Veure productes d'or, plata, platí i pal·ladi

VEURE EL VIDEO

Comprar or i plata a Espanya

Disposem d´una àmplia gamma de lingots d´or i plata en diversos pesos i mides que s´adapten a tots els pressupostos. Com a principal distribuïdor de lingots, oferim als nostres clients l’opció d’escollir entre lingots de plata i lingots d’or a preus competitius.

No només un distribuïdor de lingots

Barcelona Vaults és la primera caixa de seguretat independent a Espanya. Fundada el 2013, Barcelona Vaults garanteix als nostres clients el més alt nivell de seguretat i facilitat d’accés a la nostra ubicació central de Barcelona. Barcelona Gold s’enorgulleix de la seguretat, la comoditat i la discreció que podem oferir als nostres clients, i Barcelona Vaults és només una extensió més d’aquest servei.

Els clients poden guardar metalls preciosos i altres articles, com joies i documents importants, a la seva pròpia caixa de seguretat. Les caixes de seguretat estan obertes els set dies de la setmana i es poden visitar a una hora concertada d’acord amb les nostres normes de seguretat.

Si voleu visitar les Voltes de Barcelona o consultar altres opcions d’emmagatzematge, poseu-vos en contacte amb Barcelona Gold avui mateix.

EMMAGATZEMAR A BARCELONA VAULTS
Merrion Gold

Bloc

Actualitzacions de Barcelona Gold

REFINERIES

Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold
Merrion Gold

Els nostres comentaris