PLATA SENSE IVA

Com comprar plata sense IVA

A diferència de l’or, les monedes i els lingots de plata estan subjectes a IVA a Espanya. The Vaults Group va començar a oferir als nostres clients l’oportunitat d’invertir en plata física lliure d’IVA en resposta a un augment de la demanda de plata durant el 2020.

La plata es pot comprar a través de Barcelona Gold i emmagatzemada en un magatzem segur de renom mundial a Zuric, Suïssa. Qualsevol plata comprada a través de Barcelona Gold es pot emmagatzemar en aquest magatzem sense incórrer en IVA, sempre que la plata no surti del magatzem. La plata pot ser venuda de nou a Barcelona Gold en qualsevol moment sense sortir del magatzem, assegurant així que l’IVA mai no ha de ser pagat en la inversió.

Merrion Gold

Barcelona Gold no ofereix cap servei de “plata en paper”, i tota la plata adquirida s’assigna íntegrament a nom del client. En cas que els clients vulguin prendre possessió de la seva plata a Irlanda, Barcelona Gold podrà organitzar el transport de la plata des de Zuric fins a les nostres instal·lacions a Barcelona Vaults per al seu emmagatzematge o recollida per part del client.

Les existències de Barcelona Gold s’auditen anualment i es pot oferir una prova de l’emmagatzematge al client en forma de còpia signada de l’informe de l’auditor independent.

Als clients se’ls cobra una taxa trimestral d’emmagatzematge del 0,25% del valor de la plata. El valor de la plata es calcula com a mitjana del preu diari de la plata publicat per la London Bullion Market Association (LBMA), que es publica al vostre lloc web.

PREU DE LA PLATA LBMA
Merrion Gold